20 Ocak 2014 Pazartesi

Pes 2014 Crack İndir


Pro Evolution Soccer 2014 kurulduğu günden bu yana Pro Evolution Soccer serisinin en kapsamlı ilerleme sağlayan bir all-yeni motoru ile, popüler serisi için yeni bir başlangıcı olacak.
Yeni motor birkaç yıl için gelişme olmuştur ve özünde Kojima Production ünlü FOX Engine kullanır, genişletilmiş ve bir futbol ünvanı ısmarlama ve karmaşık taleplerine uygun geliştirdi 
TrueBall Tech: Bu tuzak için oyuncu sağlar veya knock oyuncunun vücut otomatik olarak almak için şekillendirecek nasıl olarak, detaylı barisentrik fizik oyuncunun ağırlık vardiya ve yükseklik ve geçiş hızını belirleyen ile analog stick kullanarak geçmek.

Motion Canlandırma Stabilite Sistemi (MASS): birbirinin içine sorunsuz segue ısmarlama animasyonlar içinde birden fazla oyuncu arasında bedensel teması taklit eder. Bu onların büyüklüğü ve gücü gibi faktörlere bağlıdır, oyuncular yanılmak ama anında kırpılmış ise iyileşir.

Kalp: düşündürücü zor yani futbol kılan tanımlama. Kalp bireysel oyuncu bazında ve tüm ekip karşısında hem takım desteğin etkilerini yeniden canlandırılmasıdır.

PES ID: PES 2013 Oyuncu Kimliği sisteminin dahil edilmesi ile, gerçekçilik için yeni bir çıtayı. PES 2014 ısmarlama animasyonlar ve yapay zeka içeren iki kez birçok yıldız ile bu daha da sürer.

Çekirdek: Görme PES 2014 yüz hareketi yoluyla, kitleri dokumadan, keskinliği inanılmaz bir seviyede yararlanacaktır ve kontrolü üzerinde duraklama veya kısıtlamalar ile, sonraki bir hareket yüzünden kaygan segues sunan yeni bir animasyon süreç . Stadyumlar yeniden sahaları girişleri ile, gerçek hayatta sadık olacak, yargılamanın doğal bir görünüm ekleyerek, yeni sistemi de yeni bir ışık-haritalama etkisi sağlar oyun esnasında bu hareketi bırakmıyor. Bir maçın akışı da anında yapılan taktik kararlar, geliştirilmiş ve belirli olaylardan sonra kesilmiş sahnelerin kaldırılması olmuştur.




6 yorum:

  1. Aynen fena bir oyun tabletimde bile var

    YanıtlaSil
  2. Pes 2014 iyi değil yaa görüntü kalitesi bide beşiktaş felanda yok çok sıkıcı :(

    YanıtlaSil
  3. Pes 14 görüntü kalitesi çok kötü. Pes'in en kötü görüntü kalitesi serilerinden birisi oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısınız pes 2014 kalite olarak çok geride. Büyük ihtimalle pes 2015 de bu durum düzelecek.

      Sil
  4. PES çok güzel bir seri yapmış ama ben yine de FIFA'yı tercih ediyorum.

    YanıtlaSil